Aamukahvit

Lokakuun aamukahvit

Kuinka Brexit-neuvottelut etenevät ja millä aikataululla? Entä millaisia sukupuolivaikutuksia Britannian eroprosessilla arvioidaan olevan?

Tule mukaan lokakuun aamukahveille keskustelemaan ja päivittämään tietoja Brexitistä ja sen etenemisestä! Aiheesta meille alustaa valtioneuvoston kanslian EU-erityisasiantuntija Silja Pasanen.

Aamukahvit järjestetään keskiviikkona 25.10. klo 8.30 alkaen Euroopan komission Suomen-edustuston kokoustiloissa, osoitteessa Malminkatu 16. Tilaisuus kestää noin tunnin ja siellä on kahvitarjoilu.

Kahviluvun ja kulunvalvonnan vuoksi pyydämme ennakkoilmoittautumista viimeistään 23.10. verkkolomakkeella.

Lämpimästi tervetuloa!

Syyskuun aamukahvit

 Eurooppanaisten syyskausi 2017 käynnistyy jälleen mielenkiintoisilla aamukahveilla torstaina 14.9. Vieraaksemme saapuu suoraan Brysselistä Euroopan komission oikeus- ja kuluttaja-asioiden pääosaston pääjohtaja Tiina Astola.

Oikeus- ja kuluttaja-asioiden pääosaston alle kuuluvat muun muassa tasa-arvokysymykset, ja Tiinalta voimmekin odottaa katsausta komission tämänhetkiseen agendaan ja käynnissä olevaan työhön tasa-arvoasioissa. Tule siis mukaan keskustelemaan ja päivittämään tietosi!

Aamukahvit järjestetään torstaina 14.9. klo 8.30 alkaen. Tilaisuus alkaa kahvitarjoilulla, Tiina Astola aloittaa noin klo 9 ja tilaisuus päättyy klo 10. Paikkana on Euroopan komission Suomen-edustuston kokoustila osoitteessa Malminkatu 16. 

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Kulunvalvonnan vuoksi pyydämme ennakkoilmoittautumista viimeistään tiistaina 12.9. verkkolomakkeella.

Tervetuloa mukaan aloittamaan syyskausi keskustellen!

Kesäkuun aamukahvit

Miten populismi on osa päivän politiikkaa ja kuinka se heijastuu naisten asemaan politiikassa? Miten perussuonalaiset muuttavat suomalaista politiikkaa? Kuinka UK jatkaa vaalien jälkeen? Onko populismi uhka EU:n projektille?

Muun muassa näitä kysymyksiä pohdimme kesäkuun aamukahveilla. Kahvit järjestetään keskiviikkona 14.6. klo 9 (kahvitarjoilu alkaa jo 8.30) Kaisaniemen kasvitieteellisen puutarhan Cafe Violassa, osoitteessa Kaisaniemenranta 2. Aiheena on eurooppalainen populismi ja naiset, ja siitä meille alustaa politiikantutkimuksen asiantuntija, dosentti Emilia Palonen. Tule mukaan keskustelemaan eurooppalaisesta populismista ja siihen liittyvistä ilmiöistä! Tämä ajankohtainen tilaisuus on tavallaan jatkoa viime kesän Brexit-tilaisuudelle.

Aamukahveille mahtuu mukaan 35 ensimmäistä. Ilmoittaudu mukaan viimeistään sunnuntaina 11.6. verkkolomakkeella.

Tervetuloa mukaan keskustelemaan!