14.11.2017, 22:02

Tervetuloa Naisten ääniä -juhlakonserttiin 27.11.

Eurooppanaiset juhlistaa Suomen satavuotista itsenäisyyttä järjestämällä Naisten ääniä -juhlakonsertin ja keskustelutilaisuuden maanantaina 27.11. Bulevardin seurakuntasalissa. Tilaisuuden yhteydessä pidetään yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous.

Tilaisuus alkaa syyskokouksella klo 17.30. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat: vahvistetaan seuraavan vuoden toimintasuunnitelma, talousarvio ja jäsenmaksun suuruus, valitaan yhdstyksen puheenjohtaja, varapuheenjohtajat ja hallitus sekä toiminnantarkastajat ja varatoiminnantarkastajat.

Kokouksen jälkeen jatkamme keskustelulla, kuohuvalla ja pienellä suolaisella noin klo 18. Keskustelun aiheena on suomalaisten naisten tulevaisuus - myös EU:ssa - tästä eteenpäin, ja siihen meitä johdattelevat Eurooppanaisten puheenjohtaja Satu Paasilehto sekä Naisjärjestöjen Keskusliiton pääsihteeri Terhi Heinilä.

Naisten ääniä -konsertti alkaa keskustelun jälkeen klo 19. Konsertissa esiintyvät sopraano Hanna Kronqvist ja pianisti Sinikka Holma-Peets, ja ohjelmassa on mm. Sibeliusta, Merikantoa, Tshaikovskia ja Rahmaninovia.

Tarjoilujen vuoksi pyydämme ennakkoilmoittautumista syyskokoukseen ja keskusteluun viimeistään 24.11. verkkolomakkeella

Naisten ääniä -konsertti ja keskustelutilaisuus

PAIKKA: Bulevardin seurakuntasali (Bulevardi 16 B, Helsinki)
AIKA: maanantai 27.11. klo 17.30 (syyskokous), konsertti alkaa 19.00

Lämpimästi tervetuloa kuuntelemaan naisten ääniä - koko tilaisuuteen tai pelkkään konserttiin!
 

Palaa