24.03.2017, 19:43

Kevätkokous ja Hanna Wassin kuntavaaliaiheinen alustus 3.4.

Eurooppanaiset ry:n sääntömääräinen kevätkokous järjestetään maanantaina 3.4. klo 16.30 alkaen Cafe Violassa, Kaisaniemen kasvitieteellisen puutarhan yhteydessä. Kokouksen jälkeen Hanna Wass alustaa meille erittäin ajankohtaisesta teemasta, kuntavaalien äänestyskäyttäytymisestä noin klo 17.15.

Kevätkokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat: esitetään yhdistyksen tilinpäätös, vuosikertomus ja toiminnantarkastajan lausunto sekä päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä.

Alustajavieraamme on Hanna Wass, akatemiatutkija ja yliopistonlehtori Helsingin yliopiston politiikan ja talouden tutkimuksen laitoksella. Hän on Suomen vaalitutkimuskonsortion johtoryhmän jäsen ja Politiikka-lehden toinen päätoimittaja. Saamme kuulla kuntavaaleissa äänestämisestä, sukupuolinäkökulma huomioonottaen, otsikolla "Laiskan äänestämisen jälkeinen aika". Tule mukaan oppimaan uutta ja keskustelemaan mielenkiintoisesta aiheesta aivan vaalien alla!

Kevätkokous ja alustus pidetään Cafe Violassa, Kaisaniemen kasvitieteellisen puutarhan yhteydessä (Kaisaniemenranta 2, käynti onnistuu myös kasvitieteellisen puutarhan kautta) maanantaina 3.4. klo 16.30 alkaen. Tarjolla on kello viiden tee: kahvia, teetä ja pientä suolaista ja makeaa purtavaa. Tarjoilujen mitoittamisen vuoksi pyydämme ennakkoilmoittautumista viimeistään perjantaiaamupäivänä 31.3. Ilmoittautuminen tapahtuu verkkolomakkeella

Tervetuloa kevätkokoukseen ja keskusteluun!

Palaa